კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით
ბეჭდვა |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...
ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
გულუხვი და ხელგაშლილი...
3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...