კატალოგი
ჟელე ფორთოხლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხეკილი ქერქით მოვადუღოთ სიროფი, ჩავასხათ გაწურული ჟელატინი, ჩავაწუროთ სამი ფორთოხლის და ნახევარი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ ყალიბში და გავაცივოთ.
მასალა:
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 4 ჩაის ჭიქა
ფორთოხალი - 3 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...

პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...