კატალოგი
კარტოფილი ბრინჯით ქოთანში
ბეჭდვა |
კარტოფილი მოვხარშოთ და დავსრისოთ. დავამატოთ კარაქი (1 ჩაის კოვზი დავტოვოთ), კვერცხი, ხახვი და ბოლოს ყველის კუბიკები. კარტოფილის პიურეს მოვაყაროთ მარილი და ბევრი პილპილი. გადავიტანოთ კარაქწასმულ ფორმაში. ზედაპირზე დავაწყოთ კარაქის მცირე ზომის ნაჭრები. 30 წუთის განმავლობაში ვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.
მასალა:
6 დიდი კარტოფილი
¼ ჭიქა კარაქი ან მარგარინი
მარილი, პილპილი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1 თავი ხახვი
1 ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი ყველი
პოპულარული რეცეპტი
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...
კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...