კატალოგი
კორკოტი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნიშნული წესით. ნიგოზი კარგად დავნაყოთ, გამოვწუროთ ზეთი და ამ ზეთში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. მოშუშული ხახვი და ნიგოზი შევურიოთ მოარშულ კორკოტს, შევაზავოთ მარილით და სუფრაზე ისე მივიტანოთ. ასეთი წესით მომზადებული კორკოტი შეიძლება სუფრაზე ცივად მივიტანოთ, დაკეპილი ხახვით, დანაყილი ნიგვზითა და ნიგვზიდან გამოეურული ზეთით შეზავებული.
მასალა:
ბურღული - 2 კილოგრამი
ხახვი - 300 გრამი
ნიგოზი - 250 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ყველა კომპონენტი კარგად ავურიოთ ერთ...
ზეთი გავაცხელოთ, მსუბუქად მოვხრაკოთ...
გათლილი, შუაზე გაჭრილი კარტოფილი (წ...
ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...
თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...