კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია,...
ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...
ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...
ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...