კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და შევბრაწოთ ...
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...
მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...
კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...