კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...
3 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ერთ ჩაის ...
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...