კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე. ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე. მასალა: ყველი - 1 კილოგრამი ერბო ან კარაქი - 300 გრამი პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა