კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ბუმერანგი და კენგურუ...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...

ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...

ერთი თეფში ბრინჯი...