კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...
საშუალო სიდიდის მსუქანი ქათამი ნაჭრ...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...
4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...