კატალოგი
გარგარის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ და წვრილად დ...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძე...

მოვზილოთ საფუარიანი ცომი როგორც ზემ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...