კატალოგი
გარგარის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყ...

2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

მოვამზადოთ მარინადი ღვინის, ½ ლიმონ...