კატალოგი
გარგარის მურაბა
ბეჭდვა |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...
ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...
იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...
მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გა...