კატალოგი
გარგარის მურაბა
![](/uploads_script/products/zc74bw9dqf6aa7c.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/71q69pc6gw0bw7v.jpeg)
ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...
![](uploads_script/products/25w957pig8s5p03.jpg)
ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...
![](uploads_script/products/0nkdavxtourezcl.jpeg)
ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...
![](uploads_script/products/esfacviq1h2bnxa.jpeg)
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...
![](uploads_script/products/sgsm97zmdqmwomp.png)
ინდური აქცენტით...
![](uploads_script/products/1lvtw7gg24pzszq.jpg)
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...