კატალოგი
გარგარის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...

მარგარინი გავადნოთ ტაფაზე, მოვხრაკო...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...

ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...

½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი...

ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...