კატალოგი
ხბოს ღვიძლი ბრაზილიურად
![](/uploads_script/products/n7tk5rq17ydcpbv.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ მარინადი ღვინის, ½ ლიმონის წვენის, გახეხილი ხახვის, მაიორანის, დაფნის ფოთოლის, შავი პილპილისა და მარილისაგან. ღვიძლი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და 1 დღით დავტოვოთ მომზადებულ მარინადში. შემდეგ ღვიძლის ნაჭრები შევბრაწოთ გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ მარინადი და ვწვათ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. წვის ბოლოს დავამატოთ დასრესილი ბანანი, მოვასხათ ლიმონის წვენი, ფრთხილად გადავურიოთ და სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ თეთრ პურთან ან მოხარშულ ბრინჯთან ერთად.
მასალა:
2 პორციაზე
250 გრამი ხბოს ღვიძლი
½ ჭიქა თეთრი ღვინო
1 ცალი ლიმონი
1 საშუალო ზომის ხახვი
½ ჩაის კოვზი მაიორანი
½ დაფნის ფოთოლი
3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 ცალი ბანანი
შავი პილპილი დანის პირზე
½ ჩაის კოვზი მარილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/vpx6qu9j5xlh35w.jpg)
კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...
![](uploads_script/products/u0p5eb6vcjdya4b.jpeg)
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეუ...
![](uploads_script/products/b4gkt2nm9lr4cgz.jpeg)
ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...
![](uploads_script/products/derbdaj4bcoboin.jpeg)
ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...
![](uploads_script/products/vxzvjclxr4ux341.jpeg)
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...
![](uploads_script/products/7ndjwi3ru0nqdbo.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...