კატალოგი
ხბოს ღვიძლი ბრაზილიურად
მოვამზადოთ მარინადი ღვინის, ½ ლიმონის წვენის, გახეხილი ხახვის, მაიორანის, დაფნის ფოთოლის, შავი პილპილისა და მარილისაგან. ღვიძლი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და 1 დღით დავტოვოთ მომზადებულ მარინადში. შემდეგ ღვიძლის ნაჭრები შევბრაწოთ გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ მარინადი და ვწვათ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. წვის ბოლოს დავამატოთ დასრესილი ბანანი, მოვასხათ ლიმონის წვენი, ფრთხილად გადავურიოთ და სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ თეთრ პურთან ან მოხარშულ ბრინჯთან ერთად. მასალა: 2 პორციაზე 250 გრამი ხბოს ღვიძლი ½ ჭიქა თეთრი ღვინო 1 ცალი ლიმონი 1 საშუალო ზომის ხახვი ½ ჩაის კოვზი მაიორანი ½ დაფნის ფოთოლი 3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი 1 ცალი ბანანი შავი პილპილი დანის პირზე ½ ჩაის კოვზი მარილი