კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კ...

ძროხის ან ცხვრის გარეცხილი ხორცის რ...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეულ...