კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)
ბეჭდვა |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი
თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...
საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...
გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...
10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....
შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...