კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)
ბეჭდვა |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი
ყველა პროდუქტი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებ...
კერძი ქოთანში...
4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...
ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...
კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...