კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...

გულუხვი და ხელგაშლილი...

ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...