კატალოგი
თათარის გახმობა (ტკბილის კვერი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეულებრივი წესით - არც ძალიან თხელი და არც სქელი. სუფთა, სწორი ფიცარი წყლით დავასველოთ, ზედ დავასხათ თათარა, დავისველოთ ხელი წყალში, გავასწოროთ და დავდგათ მზეზე გასაშრობად. როცა გაშრება, გარშემო დანა შემოვუტაროთ და ფრთხილად ავიღოთ ფიცრიდან; გადავაბრუნოთ და მეორე მხრიდანაც შევაშროთ.
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...

მომზადებულ ინდაურს გარედან შევაზილო...