კატალოგი
მუსი არაჟნის
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლიანად კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით 1,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ 2 ქილა (400 გრამი) არაჟანი, ცოტა ვანილი, გახეხილი ლიმონის კანი. 2 სუფრის კოვზ ჟელატინს დავასხათ ერთი ჩაის ჭიქა წყალი და დავალბოთ 1-2 საათი. როცა კარგად დალბება, ჟელატინი მოვადუღოთ და ცხელივე ჩავასხათ კვერცხისა და არაჟნის ნარევში. კარგად ავურიოთ, გავწუროთ, ჩავასხათ ფორმებში და შევდგათ მაცივარში. მასალა: კვერცხი - 3 ცალი შაქრის ფხვნილი - 1,5 ჩაის ჭიქა არაჟანი - 2 ქილა ჟელატინი - 2 სუფრის კოვზი წყალი - 1 ჩაის ჭიქა ვანილი, ლიმონის ქერქი - გემოვნებით