კატალოგი
მუსი არაჟნის

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლიანად კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით 1,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ 2 ქილა (400 გრამი) არაჟანი, ცოტა ვანილი, გახეხილი ლიმონის კანი.
2 სუფრის კოვზ ჟელატინს დავასხათ ერთი ჩაის ჭიქა წყალი და დავალბოთ 1-2 საათი. როცა კარგად დალბება, ჟელატინი მოვადუღოთ და ცხელივე ჩავასხათ კვერცხისა და არაჟნის ნარევში. კარგად ავურიოთ, გავწუროთ, ჩავასხათ ფორმებში და შევდგათ მაცივარში.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
არაჟანი - 2 ქილა
ჟელატინი - 2 სუფრის კოვზი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
ვანილი, ლიმონის ქერქი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ დარ...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...