კატალოგი
ბადრიჯნის საცივი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნები მოვხარშოთ და გავწუროთ ზემოთ აღწერილი წესით. წვრილად დავჭრათ ხახვი, მოვხრაკოთ ზეთში. ხახვი რომ შეწითლდება, დავასხათ 2 ჩაის ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ. ჩავუმატოთ დანაყილი ნიგოზი ხმელ სუნელთან, მარილთან, ნიორთან და წიწაკასთან ერთად; დავამატოთ მიხაკ-დარიჩინი, ღვინის ძმარი და ადუღებული, ცოტა ცივი წყალი. წვენში ჩავაწყოთ ბადრიჯნები.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 50 გრამი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
ხმელი სუნელი - 2 ჩაის კოვზი
ძმარი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ყვითელი ყვავილი - 1 ჩაის კოვზი
მიხაკ-დარიჩინი - 1 ჩაის კოვზი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...