კატალოგი
ბადრიჯნის საცივი
![](/uploads_script/products/490sqzmynjzkesa.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნები მოვხარშოთ და გავწუროთ ზემოთ აღწერილი წესით. წვრილად დავჭრათ ხახვი, მოვხრაკოთ ზეთში. ხახვი რომ შეწითლდება, დავასხათ 2 ჩაის ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ. ჩავუმატოთ დანაყილი ნიგოზი ხმელ სუნელთან, მარილთან, ნიორთან და წიწაკასთან ერთად; დავამატოთ მიხაკ-დარიჩინი, ღვინის ძმარი და ადუღებული, ცოტა ცივი წყალი. წვენში ჩავაწყოთ ბადრიჯნები.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 50 გრამი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
ხმელი სუნელი - 2 ჩაის კოვზი
ძმარი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ყვითელი ყვავილი - 1 ჩაის კოვზი
მიხაკ-დარიჩინი - 1 ჩაის კოვზი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/v22kcewjanzllrv.jpeg)
გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ფრი...
![](uploads_script/products/nnjjtcl05czuud4.jpg)
კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...
![](uploads_script/products/j1pc55nmn48vd62.jpg)
შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...
![](uploads_script/products/2c207eps836lssn.jpg)
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...
![](uploads_script/products/cqy44d3botb3gds.jpg)
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...
![](uploads_script/products/vuksful7panem0r.jpeg)
ვაშლები გადავარჩიოთ, პატარა ყუნწები...