კატალოგი
სიმინდის ფქვილის ხაჭაპური (ჭვიშტარი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზილოთ რძესა და მაწონში. ავურიოთ ერთი-ორი კვერცხი. ამოვაგუნდავოთ, გუნდა გავყოთ ორ ნაწილად და გავაბრტყელოთ. ერთი ფენა დავდოთ გახურებულ ქვის კეცზე, მოვაყაროთ 5-6 ჩაის ჭიქა დაფხვნილი იმერული ყველი, დავაფაროთ ზემოდან ცომს მეორე ნახევარი და გავაბრტყელოთ. ზემოდან მოვასხათ დაფხვნილი ყველისა და კვერცხის ნარევი. დავადოთ თუნუქის სახურავი, დავაყაროთ ნაცარნარევი ნაკვერცხლები და გამოვაცხოთ გაწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...