კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ სქელი ცომი ფქვილის, კვერცხ...

სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...

ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...

მოვამზადოთ მარინადი 1 ჩაის კოვზი სა...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...