კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...
1 კილოგრამ გარეცხილ ხილს დავაყაროთ ...
ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...
2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...
ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...