კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...

გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...

თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...

ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილ...