კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილში გავაკეთოთ ჩაღრმავება, ჩავას...

მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...