კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ, მოვათა...

კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით; ...