კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...
ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...
კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...