კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...
პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და მ...
წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...
პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...
მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...