კატალოგი
ბადრიჯანი და პამიდორი შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი და პამიდორი (პამიდორი მწიფე და მაგარი უნდა იყოს). ბადრიჯნები ცავჭრათ სიგრძეზე და შიგ მოვათავსოთ დაჭრილი დუმა, ნიორი, მწვანილი, ხახვი, მარილი. ასე დამზადებული ბადრიჯნები და მთელი პამიდვრები ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ცეცხლზე ან მაყალზე. როდესაც კერძი მზად იქნება, დავაწყოთ დიდ თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში და მოვასხათ ცოტა ძმარი.
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადა...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...

ხორცს დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატ...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...