კატალოგი
ბადრიჯანი და პამიდორი შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი და პამიდორი (პამიდორი მწიფე და მაგარი უნდა იყოს). ბადრიჯნები ცავჭრათ სიგრძეზე და შიგ მოვათავსოთ დაჭრილი დუმა, ნიორი, მწვანილი, ხახვი, მარილი. ასე დამზადებული ბადრიჯნები და მთელი პამიდვრები ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ცეცხლზე ან მაყალზე. როდესაც კერძი მზად იქნება, დავაწყოთ დიდ თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში და მოვასხათ ცოტა ძმარი.
პოპულარული რეცეპტი

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...

თევზი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და გავ...

ერთი თეფში ბრინჯი...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...