კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...

გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...