კატალოგი
ღვინის სოუსი
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი
ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...
დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...
200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...
ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...