კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ხორცი კარგად ავურიოთ ყველში, წვრილა...

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...