კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენი...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

ყველაფერი ბანანისაგან...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...