კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მ...

500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...

სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...