კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...