კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით
ბეჭდვა |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ლობიოს ღერები დავტეხოთ 2-3 ნაწილად,...
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...
კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ...
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკე...
ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...
გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...