კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...