კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით
![](/uploads_script/products/sqaatlmb1op5ne7.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/wqh2x8xux6jpreu.jpg)
ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...
![](uploads_script/products/1b72hm61e1z5nid.png)
გულუხვი და ხელგაშლილი...
![](uploads_script/products/orj7sr4ackr19di.jpg)
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
![](uploads_script/products/lfyimoqci4u4x43.jpeg)
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
![](uploads_script/products/srrr3piqq8vx3hq.jpeg)
კარპი დავყოთ პორციებად, დავასხათ ძმ...
![](uploads_script/products/x344khtp2sylzs1.jpeg)
2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...