კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით
ბეჭდვა |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...
ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ა...
ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...