კატალოგი
არჯაკელი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, ჩავყაროთ მარილწყალში და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს ჩავყაროთ დანაყილი ნიგოზი და დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
არჯაკელი - 5-6 ცალი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძე...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...

კარგად გასუფთავებული მსუქანი ქათამი...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...

გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...