კატალოგი
გველთევზა შამფურზე
გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი, დავჭრათ თევზი 2 სმ სიგრძის ნაჭრებად. კიტრი გავფცქვნათ, გავჭრათ შუაზე, გავათავისუფლოთ თესლისაგან, დავჭრათ 2 სმ სიგრძის ნაჭრებად და დავასხათ ცხელი ბულიონი. რიგრიგობით ჩამოვაცვათ შამფურზე თევზისა და კიტრის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში. სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილთან და კარაქში არეულ მწვანილთან ერთად. მასალა: 500-750 გრამი გველთევზა 1-2 ცალი საღი კიტრი 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში 1-2 სუფრის კოვზი კარაქი მარილი, პილპილი ცხიმი შესაწვავად ფქვილი