კატალოგი
წითელი პამიდვრის საწებელი
ბეჭდვა |
პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშროთ. ასევე გადავარჩიოთ ბულგარული და წითელი მწვანე წიწაკა, გამოვაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავაშროთ; ეს ყველაფერი ნიორთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ ძმარი და მარილი, კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ მეორე დღემდე, ჩავასხათ ბოთლებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
მასალა:
პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1,5 კილოგრამი
ნიორი - 250 გრამი
წითელი, მწარე წიწაკა - 200 გრამი
ძმარო - 0,5 ლიტრი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...
კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...
ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარი...
ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...
გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...