კატალოგი
წითელი პამიდვრის საწებელი
ბეჭდვა |
პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშროთ. ასევე გადავარჩიოთ ბულგარული და წითელი მწვანე წიწაკა, გამოვაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავაშროთ; ეს ყველაფერი ნიორთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ ძმარი და მარილი, კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ მეორე დღემდე, ჩავასხათ ბოთლებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
მასალა:
პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1,5 კილოგრამი
ნიორი - 250 გრამი
წითელი, მწარე წიწაკა - 200 გრამი
ძმარო - 0,5 ლიტრი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...
კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...
მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...
ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...