კატალოგი
წითელი პამიდვრის საწებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშროთ. ასევე გადავარჩიოთ ბულგარული და წითელი მწვანე წიწაკა, გამოვაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავაშროთ; ეს ყველაფერი ნიორთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ ძმარი და მარილი, კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ მეორე დღემდე, ჩავასხათ ბოთლებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
მასალა:
პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1,5 კილოგრამი
ნიორი - 250 გრამი
წითელი, მწარე წიწაკა - 200 გრამი
ძმარო - 0,5 ლიტრი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ მდუღარე...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათმის კუჭ...

კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...