კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარი...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...

ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყ...