კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...

ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...

ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...

რძეში ჩავახალოთ კვერცხები და ყველაფ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...