კატალოგი
გელაქნური წვენით
ბეჭდვა |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...
ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...
ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძე...
სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...