კატალოგი
გელაქნური წვენით
ბეჭდვა |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...
საუბარი პოზნანში...
გულუხვი და ხელგაშლილი...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
წისქვილები და ხის ფეხსაცმელი...