კატალოგი
გელაქნური წვენით
![](/uploads_script/products/c8gnfk1kb1t90oc.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/b501tzpdqbzltbt.jpeg)
ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...
![](uploads_script/products/4dnwq2ykddx9xjb.png)
გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...
![](uploads_script/products/sgsm97zmdqmwomp.png)
ინდური აქცენტით...
![](uploads_script/products/yt1v6aa2618s3ls.jpeg)
ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...
![](uploads_script/products/p9r2h3hzovrfrhl.jpeg)
ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...
![](uploads_script/products/7399kivfdxg8nqz.jpg)
ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...