კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...

კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...

მომზადებულ ინდაურს გარედან შევაზილო...

ლუდში ჩავდოთ ლიმონის კანი და მივიყვ...