კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...

ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...

მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარ...