კატალოგი
ღორის ხორცი პიკანტურ სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავასხათ 1 ½ ლიტრი ცივი წყალი, დავუმატოთ სპეციები, დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი და დავდგათ მოსახარშად დარბილებამდე. ფქვილი გავხსნათ მცირე რაოდენობის ბულიონში, დავდგათ ცეცხლზე და დავასხათ დარჩენილი ბულიონი, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ზედმეტ ცხიმს ვაცალოთ აორთქლება, რის შემდეგაც სოუსი ცეცხლიდან გადმოვდგათ, დავუმატოთ ტომატ-პიურე, მდოგვი და კუბიკებად დაჭრილი მჟავე კიტრი. ხორცი ჩავდოთ სოუსში და სუფრაზე მოხარშულ კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
მარილი
3 მარცვალი პილპილი
1 თავი ხახვი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
4 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 სუფრის კოვზი ტომატ-პიურე
1 სუფრის კოვზი მდოგვი
1 ცალი მჟავე კიტრი
პოპულარული რეცეპტი

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ კარ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...