კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით
ბეჭდვა |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...
ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...
4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...