კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...

ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნა...