კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით
ბეჭდვა |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი
ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...
რძის ნაწარმი...
რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...
"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...
გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი ბოსტ...
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...