კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით
![](/uploads_script/products/opl8m5g16e2jied.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/bhdhvp2czgjfuhl.jpeg)
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...
![](uploads_script/products/gwf5a02vdz9x6gd.jpeg)
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...
![](uploads_script/products/6ewioxyhy88zwrx.jpeg)
თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...
![](uploads_script/products/dv8fcuiabu1p9iw.jpeg)
კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...
![](uploads_script/products/h88mrekx33fm251.jpg)
პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...
![](uploads_script/products/nhmbg9or7pqqfma.jpeg)
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...