კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...

ეკალა გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ დ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, შევაგრილოთ და ...

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...