კატალოგი
ღვეზელი ხილით
![](/uploads_script/products/gwf5a02vdz9x6gd.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათეთრებამდე, დავამატოთ ამდენივე შაქრის ფხვნილი, 3 ცალი გათქვეფილი კვერცხი, ერთი ჩაის ჭიქა მაწონი, სოდა - ძმრით და კარგად ავურიოთ. დავაყაროთ იმდენი ფქვილი, რომ მივიღოთ საშუალო სიმაგრის ცომი. ცომი გადავიტანოთ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე. გავაბრტყელოთ დაახლოებით 2 სმ. სისქეზე, ზემოდან დავალაგოთ გარგარი. შეიძლება გამოვიყენოთ თეთრი ბალი, ქლიავი, ალუბალი ან მათივე კომპოტი.
როცა გამოცხვება, მაშინვე დავჭრათ, გაციების შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა, რომელსაც შერეული ექნება ცოტა ვანილი.
მასალა:
ერბო - 1 ჩაის ჭიქა
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 3 ცალი
ფქვილი - რამდენიც დასჭირდება
მაწონი - 1 ჩაის ჭიქა
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
შაქრის პუდრა, ხილი, ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/av615pgq11e5j39.jpeg)
3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...
![](uploads_script/products/dyve0h57zh07qtn.jpeg)
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
![](uploads_script/products/4gx1etdpe05q2k7.jpeg)
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...
![](uploads_script/products/7y9e5503rtd581n.jpeg)
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
![](uploads_script/products/40zh0uwnpkd31fn.png)
სიყვარული ერთი ნახვით......
![](uploads_script/products/pmjhl6lznm74juw.jpeg)
გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...