კატალოგი
ლოსოსის ხორცი ცომში
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი. ფქვილის, კვერცხის, ლუდისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი და დავდგათ 1 საათით. თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ მომზადებულ ცომში და მოვათავსოთ მდუღარე ზეთიან ტაფაში ისე, რომ თევზის ნაჭრები შიგნით დაცურავდნენ. ვწვათ მზადყოფნამდე. მზა თევზი სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან ან ტომატის სოუსთან ერთად. მასალა: 2-3 პორციაზე 500 გრამი ლოსოსის ხორცი ან სხვა თევზის ფილე 1 ჭიქა ფქვილი 1 ცალი კვერცხი 1/8 ლიტრი ღია ფერის ლუდი ½ ლიმონი მარილი შესაწვავად საჭირო მცენარეული ზეთი