კატალოგი
ლოსოსის ხორცი ცომში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი. ფქვილის, კვერცხის, ლუდისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი და დავდგათ 1 საათით. თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ მომზადებულ ცომში და მოვათავსოთ მდუღარე ზეთიან ტაფაში ისე, რომ თევზის ნაჭრები შიგნით დაცურავდნენ. ვწვათ მზადყოფნამდე. მზა თევზი სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან ან ტომატის სოუსთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი ლოსოსის ხორცი ან სხვა თევზის ფილე
1 ჭიქა ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1/8 ლიტრი ღია ფერის ლუდი
½ ლიმონი
მარილი
შესაწვავად საჭირო მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...

თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...