კატალოგი
ლოსოსის ხორცი ცომში
ბეჭდვა |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი. ფქვილის, კვერცხის, ლუდისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი და დავდგათ 1 საათით. თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ მომზადებულ ცომში და მოვათავსოთ მდუღარე ზეთიან ტაფაში ისე, რომ თევზის ნაჭრები შიგნით დაცურავდნენ. ვწვათ მზადყოფნამდე. მზა თევზი სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან ან ტომატის სოუსთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი ლოსოსის ხორცი ან სხვა თევზის ფილე
1 ჭიქა ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1/8 ლიტრი ღია ფერის ლუდი
½ ლიმონი
მარილი
შესაწვავად საჭირო მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი
თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...
ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...
ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...
ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...
ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...
ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და...