კატალოგი
ინდაურის საცივი აჭარულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მოვათავსოთ ქვაბში და მთლიანად მოვხარშოთ. ნახარშს მოვხადოთ ცხიმი და ამ ცხიმში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. ცალკე დავნაყოთ ნიგოზი, ჩავალესოთ კვერცხის გული (ვლესოთ კარგა ხანს). შემდეგ ამაშივე ავურიოთ კარგად დანაყილი ხმელი სუნელი, ნიორი, წიწაკა და გავხსნათ ინდაურის ნახარშში. მოხარშულ ინდაურს მოვაყაროთ მარილი, გავაცივოთ, დავჭრათ და მოვასხათ გამზადებული, გაციებული წვენი.
მასალა:
ინდაური
ხახვი - 400 გრამი
ნიგოზი - 4 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 3 ცალი
ნიორი, წიწაკა, ხმელი სუნელი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...