კატალოგი
ბერლინური შნიცელი
ბეჭდვა |
ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი. მოვხარშოთ და წყალი გადავასხათ. შიგნეულს კვლავ დავასხათ 2 ლიტრი მდუღარე წყალი, დავამატოთ ხახვი, სპეციები და 1 სუფრის კოვზი მარილი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 4 საათის განმავლობაში დარბილებამდე. შემდეგ შიგნეული დავჭრათ ½ სმ სისქის ნაჭრებად, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და სუხარში და ორივე მხრიდან შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში, მოვაყაროთ მარილი.
მასალა:
500 გრამი ძროხის ცური
2 ლიტრი წყალი
1 თავი ხახვი
4 მარცვალი შავი პილპილი
1 ცალი მიხაკი
¼ დაფნის ფოთოლი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...
ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...
ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...