კატალოგი
ბერლინური შნიცელი
ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი. მოვხარშოთ და წყალი გადავასხათ. შიგნეულს კვლავ დავასხათ 2 ლიტრი მდუღარე წყალი, დავამატოთ ხახვი, სპეციები და 1 სუფრის კოვზი მარილი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 4 საათის განმავლობაში დარბილებამდე. შემდეგ შიგნეული დავჭრათ  ½ სმ სისქის ნაჭრებად, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და სუხარში და ორივე მხრიდან შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში, მოვაყაროთ მარილი. მასალა: 500 გრამი ძროხის ცური 2 ლიტრი წყალი 1 თავი ხახვი 4 მარცვალი შავი პილპილი 1 ცალი მიხაკი ¼ დაფნის ფოთოლი ფქვილი 1 ცალი კვერცხი საფანელი შესაწვავად საჭირო ცხიმი მარილი