კატალოგი
ბერლინური შნიცელი
![](/uploads_script/products/mo7wi51qf9srk0v.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი. მოვხარშოთ და წყალი გადავასხათ. შიგნეულს კვლავ დავასხათ 2 ლიტრი მდუღარე წყალი, დავამატოთ ხახვი, სპეციები და 1 სუფრის კოვზი მარილი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 4 საათის განმავლობაში დარბილებამდე. შემდეგ შიგნეული დავჭრათ ½ სმ სისქის ნაჭრებად, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და სუხარში და ორივე მხრიდან შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში, მოვაყაროთ მარილი.
მასალა:
500 გრამი ძროხის ცური
2 ლიტრი წყალი
1 თავი ხახვი
4 მარცვალი შავი პილპილი
1 ცალი მიხაკი
¼ დაფნის ფოთოლი
ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/aj1utbjtqrvkldh.jpeg)
ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...
![](uploads_script/products/f7kc17vxilnoam1.jpeg)
თირკმელები გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაშო...
![](uploads_script/products/0wqoxncb15qsp29.jpeg)
2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...
![](uploads_script/products/grjjecbucgd7jt1.jpeg)
ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...
![](uploads_script/products/v9lpr1asfqh819q.jpeg)
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...
![](uploads_script/products/02tqbn27zq5ttqo.jpg)
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...