კატალოგი
მუსი თაფლის
ბეჭდვა |
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხათ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი და კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ შესქელდება; გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
თაფლი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავ...
თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...
მინდვრის სხვადასხვა სახის ფოთლოვანი...