კატალოგი
მუსი თაფლის

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხათ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი და კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ შესქელდება; გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
თაფლი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მწყემსის სამყოფელში...

მარგარინი გავადნოთ ტაფაზე, მოვხრაკო...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...

ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...