კატალოგი
მუსი თაფლის
ბეჭდვა |
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხათ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი და კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ შესქელდება; გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
თაფლი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...
ნეკერჩხალი და კენკრა...
3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...
კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...
კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...