კატალოგი
ყვითელი ქლიავის მურაბა
![](/uploads_script/products/k5sbloxugkt75v2.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდა იყოს) გავრეცხოთ, ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით და ჩავყაროთ მომინანქრებულ ქვაბში; ცალკე ჭურჭელში მოვხარშოთ სიროფი შაქრითა და წყლით; ცხელი, მოხარშული სიროფი დავასხათ ქვაბში მოთავსებულ ქლიავს და მეორე დღემდე გავაჩეროთ. მეორე დღეს ქლიავი ამოვალაგოთ; სიროფი დავდგათ ცეცხლზე, ვადუღოთ; მერე შიგ ისევ ქლიავი მოვათავსოთ და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ყვითელი ქლიავი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - ¾ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/vxzvjclxr4ux341.jpeg)
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...
![](uploads_script/products/vgwxifdn3xw0is9.jpeg)
ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...
![](uploads_script/products/25w957pig8s5p03.jpg)
ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...
![](uploads_script/products/9979nlvz3euozx5.jpeg)
2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
![](uploads_script/products/431iuk1iqxz69m4.jpeg)
ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...
![](uploads_script/products/rs4yo6pexz5h04e.jpeg)
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...