კატალოგი
წვრილად დაჭრილი კომბოსტოს მწნილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მოვაშოროთ უვარგისი ფოთლები, გავჭრათ ჯერ ოთხად, ხოლო შემდეგ დავჭრათ სპეციალური საჭრელით ძალიან წვრილად. დაჭრილი კომბოსტო მოვათავსოთ სუფთა კასრში ან ქილაში, თანდათანობით მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, გაფხეკილი და წვრილად დაჭრილი სტაფილო და დაფნის ფოთოლი, მერე ისევ წვრილად დაჭრილი კომბოსტოს ფენა. ეს გავიმეოროთ, სანამ საკმაზი და კომბოსტო არ დამთავრდება და ჭურჭელი არ გაივსება. ასეთი კომბოსტოს მწნილი მჭიდროდ უნდა იყოს დატკეპნილი.
მასალა:
კომბოსტო 15 კილოგრამი
მარილი - 400 გრამი
სტაფილო - 0,5 კილოგრამი
წიწაკა - 15 გრამი
დაფნის ფოთოლი - 10 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...

პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...