კატალოგი
ნამცხვარი (პეჩენია) ”ლოტოსის ფოთლები”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში ოდნავ მოვხრაკოთ და წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ კარაქს და შაქარს, შემდეგ კი ფქვილსა და სოდას. ცომი სწრაფად მოვზილოთ, გავაბრტყელოთ 3-4 სმ დიამეტრის მქონე ჟგუტად და დავდგათ 1-2 საათით სიცივეში, ყველაზე უკეთესია, თუ ცომს საყინულეში შევდგამთ. შემდეგ დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და ვაცხოთ ნამცხვარი 5-6 წუთის განმავლობაში ნელ ცეცხზე. თითოეული ნამცხვარი გავაფორმოთ შოკოლადის წვეთებით ან მარმელადით.
მასალა:
500 გრამი ფქვილი
350 გრამი შაქარი
250 გრამი მარგარინი
1 ჩაის კოვზი დარიჩინი
1 ჩაის კოვზი სოდა
2 ცალი კვერცხი
250 გრამი გასუფთავებული ნუში
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...

საშუალო ზომის მწვანე პამიდორი გადავ...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...