კატალოგი
ნამცხვარი ”ნათია”
ბეჭდვა |
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ კვერცხი, მაწონი, სოდა - გახსნილი ძმარში, დავაყაროთ ფქვილი და ავურიოთ; შემდეგ ცომი დავასხათ ცხიმწასმულ თუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ. როცა გამოცხვება, თხელი ჩაის ჭიქით დავჭრათ რგოლებად. მონარჩენები დავფხვნათ წვრილად; რგოლები გავჭრათ შუაზე, წავუსვათ მოხარშული კრემი შუაში და შევაერთოთ. წავუსვათ კრემი ირგვლივ და მოვაყაროთ თავისი ნაფხვენი. მოხარშული კრემის მომზადების წესი ზემოთ არის მოცემული.
მასალა:
კარაქი - 200 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 6 ცალი
ფქვილი - 3 ჩაის ჭიქა
მაწონი - 4 სუფრის კოვზი
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
ვანილი - გემოვნებით
ცალკე მასალა კრემისათვის
პოპულარული რეცეპტი
მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...
ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...
ღომი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ...
2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...
ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...