კატალოგი
მურაბის ჟელე
![](/uploads_script/products/tibsqnaptp3izqe.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთ ჩაის ჭიქა მურაბას დავასხათ სამნახევარი ჩაის ჭიქა წყალი, წამოვადუღოთ, გავწუროთ. ცხელ მურაბაში გავხსნათ წინასწარ დამბალი და გაწურული ჟელატინი, კარგად ავურიოთ, გავწუროთ, ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაცივოთ.
მასალა:
მურაბა - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/frfljf9v5igqfz0.jpeg)
გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...
![](uploads_script/products/t56mqy2n576r7rk.jpeg)
ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, და...
![](uploads_script/products/gghu1fibenz9lnb.jpg)
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მო...
![](uploads_script/products/phl45nzctpvbq1g.jpeg)
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...
![](uploads_script/products/p4rubz390qdml1m.jpeg)
თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...
![](uploads_script/products/nqyktub0kb9qibq.jpg)
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...