კატალოგი
წითელი პამიდვრის მწნილი (მოხუფული)
ბეჭდვა |
გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითელი პამიდვრები ხის ჩხირით დავჩხვლიტოთ. მინის ქილაში ძირში ჩავაწყოთ ფენებად პამიდორი, ნიორი, ნიახური, ოხრახუში, შავი წიწაკის მარცვლები, დაფნის ფოთოლი, ბულგარული წიწაკა, კამა. გავიმეოროთ ასე ჩაწყობა, სანამ ქილა არ შეივსება.
წინასწარ მოვადუღოთ ერთ ლიტრ წყალზე 2 სუფრის კოვზი მარილი, ერთი ჩაის კოვზი შაქრის ფხვნილი, 3 სუფრის კოვზი ძმარი; მოდუღებული მარილწყალი ცხელივე დავასხათ პამიდვრებს, მოვხუფოთ თუნუქის სახურავით და შევინახოთ გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...
5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...