კატალოგი
თავისივე შიგნეულით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, ნაწლავები, გადავაბრუნოთ და დიდხანს ვრეცხოთ ჩამდინარე წყალზე. მერე გავრეცხოთ სიმინდის ფქვილითა და წყლით, შემდეგ სუფრის მარილით და ბოლოს ისევ მარტო წყლით. ნაწლავები დავჭრათ შიგნეულთან ერთად და მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ქინძი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გასუფთავებულ გოჭს წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული მასალა, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ.
პოპულარული რეცეპტი

ერთ ჭიქა ანადუღარ ცივ რძეში ჩავსხათ...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...

ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...