კატალოგი
მწვანე სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად, მოვხრაკოთ ერბოში და ჩავუშვათ ბულიონში; მასთან ერთად ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიახურისა და ოხრახუშის თეთრი ძირები. ცალკე შევამზადოღ მჟაუნისა და ისპანახის ფაფა (ჩავხარშოთ კარგად, რომ ფაფის სახე მიიღოს) და ჩავასხათ სუპში. ვადუღოთ კიდევ 10-15 წუთი.
თეფშებზე დასხმულ კერძებს დავამატოთ თხელ ფენებად დაჭრილი მაგრად მოხარშული კვერცხი. თუ გვსურს, კვერცხთან ერთად, თითჴეულ თეფშზე დავასხათ თითო სუფრის კოვზი მაწონი ან არაჟანი.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ისპანახი - 100 გრამი
მჟაუნა - 100 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
მწვანილის თეთრი ძირები - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...

ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...

წიწაკა გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ თე...

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...