კატალოგი
ამერიკული დაჭრილი ხორცი
ბეჭდვა |
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავაცხელოთ ცხიმში და დავტკეპნოთ. კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ტომატ-პასტა დავამატოთ ხორცს და ყველაფერი ერთად დავდგათ მოსაშუშად დაბალ ცეცხლზე.
დავამატოთ ლიმონის წვენი და შაქარი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. სუფრაზე თეთრ პურთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
250 გრამი მაღალი სორტის ძროხის ხორცი
250 გრამი მოხარშული კარტოფილი
3 ღერი ტკბილი წიწაკა
2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
ლიმონის წვენი
შაქარი, მარილი, პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...
ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...
კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...
ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...