კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...

ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვ...

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...