კატალოგი
ხალიფაფა
![](/uploads_script/products/ghcsehg3qmak0r5.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/hqtgbu5fdk3r1ku.jpeg)
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...
![](uploads_script/products/7wvipzbz9w3852q.jpeg)
ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...
![](uploads_script/products/cajp5mgz0av8yth.jpeg)
სოუსის ყველა კომპონენტი ერთმანეთში ...
![](uploads_script/products/k0cigme6jx3jug3.jpg)
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...
![](uploads_script/products/zesun4zxkkm2pho.jpeg)
ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხებ...
![](uploads_script/products/td2xbscobw0xrt0.jpeg)
ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...