კატალოგი
ხალიფაფა
ბეჭდვა |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი
ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...
საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...
ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...
მოვამზადოთ მარინადი 1 ჩაის კოვზი სა...
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...