კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...

რუსული სალათა...

ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...

სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...