კატალოგი
ხალიფაფა
ბეჭდვა |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი
კარტოფილი მოვხარშოთ, გავხეხოთ, დავა...
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...
ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...
თითოეული დიასახლისი თავისებურად აწყ...
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...