კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...

კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...

ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხე...

ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...

ბუმერანგი და კენგურუ...