კატალოგი
ხაში ცხვრის შიგნეულისა და ჩლიქებისაგან
![](/uploads_script/products/3dtr2r46fkqo6fr.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებული, თბილ წყალში გარეცხილი ცხვრის თავ-ფეხი და კუჭ-ნაწლავი მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ დაახლოებით 4-5 საათის განმავლობაში. შემდეგ ამოვიღოთ, გავაციოთ, დავჭრათ წვრილად და ისევ ჩავყაროთ თავის წვენში, შევაზავოთ მარილით და ძმრით. ცივ წყალში გახსნილი დანაყილი ნიორი სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ.
მასალა:
ცხვრის თავ-ფეხი - 2 კილოგრამი
გასუფთავებული ნაწლავები - 600 გრამი
ნიორი - 7-8 კბილი
ძმარი - 0,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/bszfj14dnn7us8m.jpeg)
სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...
![](uploads_script/products/ggw6rwr8y678ikw.jpg)
ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...
![](uploads_script/products/n6785r23zc4qg6g.jpeg)
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...
![](uploads_script/products/c97d41z9ykjpzfn.png)
მხატვრული მხარე...
![](uploads_script/products/znda9glbn2p1xn1.jpeg)
მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...
![](uploads_script/products/qm3qqqv8ziui1jo.jpeg)
რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...