კატალოგი
ტორტილიას დე ხავინა - ფქვილის ტორტილიასი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, დავამატოთ ცხიმი, დავასხათ წყალი დ ამოვზილოთ ცომი. ცომისაგან მოვამზადოთ კვერცხის ზომის ბურთულები, გავაჩეროთ 15 წუთი და შემდეგ თითოეული ბურთულა გავაბრტყელოთ თეფშის ზომის წრედ.
ტორტილიასი უნდა შევწვათ ტაფაზე უცხიმოდ, თითოეული ერთი მხრიდან 2 წუთი, მეორედან კი 3 წუთი უნდა ვწვათ.
განსაკუთრებით გემრიელია ახლად შემწვარი ტორტილიასი, თუმცა მექსიკელები მშრალსაც მიირთმევენ.
მასალა:
4 ჭიქა ფქვილი
2 ჩაის კოვზი მარილი
100-120 გრამი მარგარინი
1-1 ¼ ჭიქა თბილი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...

ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...