კატალოგი
შემწვარი წიწილა სულგუნით
![](/uploads_script/products/rs4yo6pexz5h04e.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
წიწილა
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/xrrqyoeo6g1q8cb.png)
ყვავილები და ”კლიოცკი”...
![](uploads_script/products/jwsm24zcqmrwzr5.jpg)
გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან...
![](uploads_script/products/x31uk7cydf3s1mj.jpeg)
ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...
![](uploads_script/products/d3p0517p6yf6vac.jpeg)
1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...
![](uploads_script/products/i1eopcrgxlz0mm0.jpeg)
ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
![](uploads_script/products/92hpdd6ssed8ax3.jpeg)
შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...