კატალოგი
სალსა დი პომოდორო - ტომატის სოუსი
ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭრათ და მოვშუშოთ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ ფქვილი, ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი, ბულიონი და დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე, ვხარშოთ მანამდე, სანამ ყველაფერი არ დარბილდება. გავწუროთ, დავამატოთ წითელი პილპილი და მარილი. მასალა: 500 გრამი მწიფე პამიდორი 1 თავი ხახვი 1 კბილი ნიორი თითო ცალი ნიახური და სტაფილო ბაზილიკის რამოდენიმე ფოთოლი რამდენიმე ტარი ოხრახუში 1 ჩაის კოვზი ფქვილი 1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი 1 ჭიქა ბულიონი მარილი, წითელი პილპილი