კატალოგი
არჯაკელის სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში. ხახვი დავკეპოთ, მოვშუშოთ ერბოში და მოვათავსოთ აღნიშნულ წვენში. შევაზავოთ კარგად დანაყილი ნიგვზით, მარილით, ქინძით. როცა სუპი მზად იქნება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ და თანდათანობით ვურიოთ შიგ კარგად გათქვეფილი კვერცხი.
მასალა:
არჯაკელი (დაურჩეველი) - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
წყალი - 8 ჩაის ჭიქა
ქინძი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...

გასუფთავებული, გამოშიგნული ქაშაყი გ...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

კვერცხის გულები გავთქვიფოთ შაქრის ფ...