კატალოგი
არჯაკელის სუპი
ბეჭდვა |
გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში. ხახვი დავკეპოთ, მოვშუშოთ ერბოში და მოვათავსოთ აღნიშნულ წვენში. შევაზავოთ კარგად დანაყილი ნიგვზით, მარილით, ქინძით. როცა სუპი მზად იქნება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ და თანდათანობით ვურიოთ შიგ კარგად გათქვეფილი კვერცხი.
მასალა:
არჯაკელი (დაურჩეველი) - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
წყალი - 8 ჩაის ჭიქა
ქინძი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...
ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...
შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...
ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...
სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...