კატალოგი
არჯაკელის სუპი
ბეჭდვა |
გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში. ხახვი დავკეპოთ, მოვშუშოთ ერბოში და მოვათავსოთ აღნიშნულ წვენში. შევაზავოთ კარგად დანაყილი ნიგვზით, მარილით, ქინძით. როცა სუპი მზად იქნება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ და თანდათანობით ვურიოთ შიგ კარგად გათქვეფილი კვერცხი.
მასალა:
არჯაკელი (დაურჩეველი) - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
წყალი - 8 ჩაის ჭიქა
ქინძი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...
ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...
გასუფთავებული, გარეცხილი თართის ან ...
გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...