კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...