კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დ...

ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...

ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...