კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...

ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...

მაწონით, კვერცხითა და კარაქით მოვზი...

ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავშა...

ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...