კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში
ბეჭდვა |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...
ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...
წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...