კატალოგი
სახელდახელო ფელამუში
![](/uploads_script/products/nhmbg9or7pqqfma.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400-500 გრამი წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი. კარგად ავურიოთ ხელით, ისე, რომ ფქვილი მთლიანად გაიხსნას ტკბილში. დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და სულ ვურიოთ, სანამ არ ადუღდება. ვადუღოთ 5-10 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/6buisiy5z04ws92.jpeg)
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...
![](uploads_script/products/f6dgoqa0tx878x1.jpeg)
1 კილოგრამ გარეცხილ ხილს დავაყაროთ ...
![](uploads_script/products/5yn596tog992hms.jpeg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
![](uploads_script/products/g8lnwx1opnyz3zh.jpeg)
წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...
![](uploads_script/products/adoelrgunctvz2c.jpeg)
იოგურტის, კოჭასა და მარილისაგან მოვ...
![](uploads_script/products/i3csfkb4x267jlp.jpeg)
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...