კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით
ბეჭდვა |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...
გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...
პამიდორებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, გა...
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...
დილის სუსხის საათი...