კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...

მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...

თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის...

შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...