კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით
ბეჭდვა |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...
გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭ...
თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნა...
3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გას...
გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...