კატალოგი
ტკბილი წიწაკა ნიგვზით
ბეჭდვა |
მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ, როცა შეგრილდება, წიწაკა გავწუროთ. წმინდად დავნაყოთ ნიგოზი, სუნელი, ზაფრანა, მარილი, გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაკეპილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში. ამ მასალაში ავურიოთ გაწურული, მოცარშული წიწაკა. მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...
საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...
ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...
დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავ...
წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...