კატალოგი
ცხვრის ხორცის ჩახოხბილი
ბეჭდვა |
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ. როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი. თუ ხორცი მსუქანი არ არის დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ ვშუშოთ. დავასხათ გაფცქვნილი და დაჭრილი პამიდორი. ვხარშოთ, სანამ ხორცი კარგად მოიხარშება.
შევანელოთ მარილით და მწვანილით.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 500 გრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
მწვანილი (სხვადასხვა) - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...
წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
გავადნოთ კარაქი ტაფაზე და შევწვათ მ...
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...