კატალოგი
ცხვრის ხორცის ჩახოხბილი
![](/uploads_script/products/9o3jfv8i3c3egt6.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ. როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი. თუ ხორცი მსუქანი არ არის დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ ვშუშოთ. დავასხათ გაფცქვნილი და დაჭრილი პამიდორი. ვხარშოთ, სანამ ხორცი კარგად მოიხარშება.
შევანელოთ მარილით და მწვანილით.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 500 გრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
მწვანილი (სხვადასხვა) - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ywqafcph62pna3d.jpeg)
ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...
![](uploads_script/products/al23c08z8vu3wvf.jpeg)
ხორცი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...
![](uploads_script/products/3ndam8rhdh07fyg.jpeg)
გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...
![](uploads_script/products/487gk2ukh31g3r8.jpeg)
სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...
![](uploads_script/products/iphbo8gwibblnpk.jpeg)
ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...
![](uploads_script/products/tb7niupflwctj6h.jpeg)
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...