კატალოგი
ვარდკაჭაჭა ბრიუსელურად
გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭაჭა ჩავდოთ კარაქწასმულ, შესაწვავად საჭირო ფორმაში. მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, რომ ვარდკაჭაჭა არ გამუქდეს. მოვაყაროთ მარილი და ზემოდან დავალაგოთ წინასწარ გასუფთავებული, გათლილი ვაშლის ნაჭრები. დავამატოთ ცოტა მარილი და მოვასხათ ნაღები. ბლომად მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, ზემოდან დავალაგოთ რამოდენიმე პატარა კუბიკი კარაქი, კარგად დავახუროთ თავსახური და 15 წუთით შევდგათ ზომიერად გაცხელებულ ღუმელში შესაწვავად. მასალა: 2-3 პორციაზე 400 გრამი ვარდკაჭაჭა 1-2 სუფრის კოვზი კარაქი 3-4 სუფრის კოვზი არაჟანი 2 ცალი ვაშლი 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი მარილი, შაქარი 2-3 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი