კატალოგი
ვირთევზა ბენგალურად
თევზი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და გავაშროთ. შევაზილოთ ფხვნილი "კერი", გავაცხელოთ დოში, დავდგათ თბილ ადგილას, შემდეგ თევზი მოვათავსოთ ქვაბში, მოვასხათ ლიმონის წვენი, დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ზირა, შავი და წითელი პილპილი და დავდგათ მოსაშუშად 10 წუთი. ამის შემდეგ თევზი მოვათავსოთ ცხელ ლანგარზე, სოუსს დავამატოთ მარილი და ლიმონის წვენი, დავასხათ თევზს, ზემოდან კი მოვასხათ გამდნარი კარაქი. მასალა: 1 კილოგრამი ვირთევზა 4 ჭიქა დო 1 სუფრის კოვზი წითელი დანაყილი პილპილი 1 ჩაის კოვზი სანელებლები ¾ ჩაის კოვზი ზირა ½ ჩაის კოვზი შავი პილპილი 1 ჩაის კოვზი ლიმონის წვენი 3-4 სუფრის კოვზი კარაქი ½ ჩაის კოვზი მარილი