კატალოგი
პიურე სალით
ბეჭდვა |
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდეგ მოვხარშოთ, დავსრისოთ, დავამატოთ ცოტა წყალი, რომელშიც ისე იხარშებოდა, კარაქი, მარილი და ცოტა მუსკატის კაკალი. კარტოფილის პიურე ავთქვიფოთ სათქვეფელათი, გადმოვიტანოთ თეფშზე და გავაფორმოთ სალას შებრაწული კუბიკებით.
მასალა:
1 კილოგრამი კარტოფილი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
½ ჭიქა ნაღები
მარილი, პილპილი გემოვნებით
მუსკატის კაკალი
300 გრამი სალა
პოპულარული რეცეპტი
ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...
ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...
ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...
გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...
იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...