კატალოგი
შილაფლავი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, მარილი და ხშირად მოვურიოთ, რომ ძირი არ მიეწვას. როცა ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება, ჩავაყაროთ დანაყილი პილპილი.
სუფრაზე მიტანისას ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2 თავი
ბრინჯი - 2 ჭიქა
ოხრახუში - 4 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ა...
თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობი...
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...
მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...
ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...