კატალოგი
სენდვიჩები ჰოლანდიურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუსვათ კარაქი, თითოეულზე დავაწყოთ ხორცის თითო ნაჭერი, ½ ნაწერი ანანასი და 1 ნაჭერი ყველი. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. თითოეული სენდვიჩი გავაფორმოთ ¼ ნაჭერი ანანასით, ოხრახუშის ღერითა და ტომატ-პასტით.
მასალა:
2 ნაჭერი თეთრი პური
კარაქი
4 ნაჭერი ხორცი
3 ნაჭერი ანანასი
4 ნაჭერი ყველი
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

ამერიკა გვაოცებს...

ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...