კატალოგი
სენდვიჩები ჰოლანდიურად
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუსვათ კარაქი, თითოეულზე დავაწყოთ ხორცის თითო ნაჭერი, ½ ნაწერი ანანასი და 1 ნაჭერი ყველი. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. თითოეული სენდვიჩი გავაფორმოთ ¼ ნაჭერი ანანასით, ოხრახუშის ღერითა და ტომატ-პასტით. მასალა: 2 ნაჭერი თეთრი პური კარაქი 4 ნაჭერი ხორცი 3 ნაჭერი ანანასი 4 ნაჭერი ყველი