კატალოგი
სენდვიჩები ჰოლანდიურად
ბეჭდვა |
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუსვათ კარაქი, თითოეულზე დავაწყოთ ხორცის თითო ნაჭერი, ½ ნაწერი ანანასი და 1 ნაჭერი ყველი. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. თითოეული სენდვიჩი გავაფორმოთ ¼ ნაჭერი ანანასით, ოხრახუშის ღერითა და ტომატ-პასტით.
მასალა:
2 ნაჭერი თეთრი პური
კარაქი
4 ნაჭერი ხორცი
3 ნაჭერი ანანასი
4 ნაჭერი ყველი
პოპულარული რეცეპტი
3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...
3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...
თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვა...