კატალოგი
სენდვიჩები ჰოლანდიურად
ბეჭდვა |
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუსვათ კარაქი, თითოეულზე დავაწყოთ ხორცის თითო ნაჭერი, ½ ნაწერი ანანასი და 1 ნაჭერი ყველი. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. თითოეული სენდვიჩი გავაფორმოთ ¼ ნაჭერი ანანასით, ოხრახუშის ღერითა და ტომატ-პასტით.
მასალა:
2 ნაჭერი თეთრი პური
კარაქი
4 ნაჭერი ხორცი
3 ნაჭერი ანანასი
4 ნაჭერი ყველი
პოპულარული რეცეპტი
ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...
ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...
გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...
2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...