კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და გა...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...