კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავ...

ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...