კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...

ყველა კომპონენტი კარგად ავურიოთ ერთ...

კარტოფილი გავთალოთ და ჩავჭრათ სიგრძ...

გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...