კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა
ბეჭდვა |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ,...
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...
საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...