კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა
ბეჭდვა |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...
ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...
ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...