კატალოგი
ტორტილიასი
ბეჭდვა |
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხელი ბლინები (არც ისე დიდები, რომ შესაძლებელი იყოს მათი დახვევა), და წავუსვათ მათ კარაქი ჩორიზო, მოვაყაროთ ბევრი მარილი და ხახვი და გადავახვიოთ. ზემოდან მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, ასევე წვრილად დაჭრილი კვერცხი. გავაფორმოთ ბოლოკითა და სალათის ფოთლებით.
მასალა:
12 ცალი ტორტილიასი (იხ. რეცეპტი: ფქვილის ტორტილიასი)
გახეხილი ყველი
წვრილად დაჭრილი ხახვი
2 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი
1 კონა ბოლოკი
მწვანე სალათა
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...
ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...
წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...