კატალოგი
ტორტილიასი
ბეჭდვა |
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხელი ბლინები (არც ისე დიდები, რომ შესაძლებელი იყოს მათი დახვევა), და წავუსვათ მათ კარაქი ჩორიზო, მოვაყაროთ ბევრი მარილი და ხახვი და გადავახვიოთ. ზემოდან მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, ასევე წვრილად დაჭრილი კვერცხი. გავაფორმოთ ბოლოკითა და სალათის ფოთლებით.
მასალა:
12 ცალი ტორტილიასი (იხ. რეცეპტი: ფქვილის ტორტილიასი)
გახეხილი ყველი
წვრილად დაჭრილი ხახვი
2 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი
1 კონა ბოლოკი
მწვანე სალათა
პოპულარული რეცეპტი
წიწაკის ღერი დავჭრათ და შევურიოთ წვ...
იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...
ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...
მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...
თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...
ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...