კატალოგი
სალათა ”ვალდორფი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბიკებად, დავამატოთ მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი. მაიონეზი შევურიოთ ლიმონის წვენს, მოვაყაროთ ცოტა მარილი (შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა ათქვეფილი ნაღები). ყველაფერი ეს შევურიოთ სალათას და დავდგათ სიცივეში. სალათა სალათის ფოთლებზე დადებული მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
250 გრამი მოხარშული ნიახური
250 გრამი გაუთლელი, მთლიანი ვაშლები
100 გრამი ნიგოზი
100 გრამი მაიონეზი
2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
მარილი
1 ჭიქა ათქვეფილი ნაღები ან ათქვეფილი არაჟანი (სურვილისამებრ)
პოპულარული რეცეპტი

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

1 ½ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი და ...

მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...